Nem tudom, hogy milyen iskolatáskám legyen. Ötlet?
Figyelt kérdés
11.-be megyek, és valami olyan táskára gondoltam, ami már nem olyan kislányos (de elsősorban hátizsák). Ti mit ajánlotok? Esetleg Budmil, Decathlon?2014. aug. 3. 13:43
1/4 anonim válasza:
Akármilyen hátizsák, ami neked tetszik.
Senki sem nézi, kivéve, ha valami nagyon feltűnőt veszel.
2/4 anonim válasza:
Hát nekem egy zöld Eastpak hátizsákom van és imádom. Szerintem nem csúnya, sőt.. :) Minőségben is jó, de kicsit drága volt. 12ezer forintért vettem tavaly.
[link] ilyen, csak szép, zöldalmafagyi színe van :)
18L
3/4 anonim válasza:
Én 11.-ben vettem egy McKinley hátizsákot. Ez a márka főleg túrázáshoz kapcsolódó cuccokat készít, de "normális" iskolatáska formája volt, nem ilyen nagy túrahátizsák és nagyon sokáig bírta is, fekete volt színes vonalakkal, sajnos képet nem találok róla. De intersportban lehet kapni strapabíró táskákat kb.8-15 ezer körül, ami kicsit drága, de éveket kibírnak. Amúgy nagyon sokféle hátizsák van, ami nem kislányos, de mégis divatosak, aug. közepe-vége fele kezdj inkább keresni, akkor úgyis sok helyen árulnak táskákat iskolakezdésre
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. aug. 3. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!