Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen iskolatáskám legyen?...

Milyen iskolatáskám legyen? (gimi)

Figyelt kérdés

Most leszek elsős gimis (hatosztályosban) és nem tudom, milyen táskám legyen. Most egy óriási puma hátitáskám van, szüre, ilyen kékeszöld négyszög-virág-szerű formák vannak rajta, középen pedig egy puma. Az a baj, hogy nagyon megfájdul tőle a vállam, akkor is, ha csak pár könyv van benne, pedig párnázott a pántja. Most a suliban pedig tényleg nagyon nehéz lesz a táskám, rengeteg cuccom lesz (testvéreimtől tudom, ők most lesznek másodikosok). Milyen táskát vegyek? Az a baj, hogy ha próbálok csinosan öltözködni, ez a táska elrontja az összképet, mert óriási, és sportos..

13/L

2012. aug. 20. 15:21
 1/2 PannkaBubu ***** válasza:
[link] [link] Bal felső sarokba választhatsz márkát
2012. aug. 20. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, nekem converse táskám van. Nem annyira fáj tőle a vállam, de ha nagyon nehéz a táska, akkor tud fájni. :/

Nem kell folyton hazahozni az összes cuccodat, ami nem kell értelemszerűen hagyd a suliba szekrénybe/padba ilyesmi.

Egyébként hidd el, sokkal jobb, ha sportos táskád van. Nem azt sugározza, hogy "inkább megszakad, csak jól nézzen ki/ne rontsa el az összképet". :))

Amit az első linkelt, az ilyen "kézbevivős", és nem olyan jó ilyen célra...

2012. aug. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!