Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hová menjek továbbtanulni?

Hová menjek továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Most kezdem gimiben majd az utolsó évemet.

Eddig anglisztika érdekelt nagyon de most úgy néz ki nem fognak felvenni (német nyelvvizsgám kb. 90% hogy nem lesz meg tavaszig és az angol nyelvvizsgát meg nem számítják be, nekem meg úgy csak 350 pontom van ). Mit tudnátok ajánlani, ha szeretem a nyelveket, a matekot gyűlölöm? :D

18/F

2014. aug. 3. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"1. Tisztán angolt anglisztikán tanulna, de oda talán nem lesznek meg a pontja." - Ha nincs ló jó a szamár is? Szerintem ez elég primitív gondolkodás.
2014. aug. 3. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem simán összehozod a német közepet. Én 3 évig tanultam a németet, miután elmentem középfokúzni. Igazából régebbi emelt érettségi feladatokat oldogattam, meg ezt a könyvet használtam: [link]

TársalKodóra mentem, egyáltalán nem vészes, könnyen meg lehet csinálni. Még van időd neki kezdeni a készülésnek! Nézd meg a típusfeladatokat:

[link]

2014. aug. 3. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ha nincs ló jó a szamár is? Szerintem ez elég primitív gondolkodás."

- Ha az én alternatívámat Te így fogalmazod meg, akkor az valóban primitív gondolkodásra vall. De sehol sem látom, hogy az én - szerintem életképes - javaslatom miért érdemli meg a "szamár" jelzőt. És én úgy írom ezeket, hogy elvégeztem az anglisztikát.

2014. aug. 3. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Az lehet előző, hogy igazad van, de a kérdező nem biztos, hogy hollandul akar tanulni...
2014. aug. 3. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!