Hová menjek továbbtanulni?
Most kezdem gimiben majd az utolsó évemet.
Eddig anglisztika érdekelt nagyon de most úgy néz ki nem fognak felvenni (német nyelvvizsgám kb. 90% hogy nem lesz meg tavaszig és az angol nyelvvizsgát meg nem számítják be, nekem meg úgy csak 350 pontom van ). Mit tudnátok ajánlani, ha szeretem a nyelveket, a matekot gyűlölöm? :D
18/F
Szerintem simán összehozod a német közepet. Én 3 évig tanultam a németet, miután elmentem középfokúzni. Igazából régebbi emelt érettségi feladatokat oldogattam, meg ezt a könyvet használtam: [link]
TársalKodóra mentem, egyáltalán nem vészes, könnyen meg lehet csinálni. Még van időd neki kezdeni a készülésnek! Nézd meg a típusfeladatokat:
"Ha nincs ló jó a szamár is? Szerintem ez elég primitív gondolkodás."
- Ha az én alternatívámat Te így fogalmazod meg, akkor az valóban primitív gondolkodásra vall. De sehol sem látom, hogy az én - szerintem életképes - javaslatom miért érdemli meg a "szamár" jelzőt. És én úgy írom ezeket, hogy elvégeztem az anglisztikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!