Szerintetek hová menjek továbbtanulni? (Többi lent. )
Mindig is az volt az álmom, hogy Budapestre megyek középiskolába. Eddig oké, csak közben elkezdtem karatézni, amit imádok. Ha Pestre megyek koleszba, abba kell hagynom, csak 1 év után... Oké, Pesten is járhatok karatéra, de az már nem ugyanaz. Ki tudja, lehet az iskola környékén nem is lesz... Ha viszont a szomszéd városba megyek tanulni, ami busszal csak 20 percre van, akkor tudom folytatni a karatét, sőt, abban a városban is ugyanaz a tanár van. Viszont még elviselném, hogy nem megyek Pestre, de abban a városban nagyon sok az ismerős. Nagyon sok helybéli jár oda; amit pontosan nem szeretnék. Nem akarok abszolút ismerősökkel összefutni. Teljesen új életet akarok kezdeni, új lappal. A múltamban tettem pár olyan dolgot, ami nem éppen dicséretes... Ne gondoljatok nagy szörnyűségekre, nem vagyok egy drogos k*rv*... Mindegy, így is úgy is teljesen új embereket akarok, környezetet. Szerintetek?
14/L
"Mindegy, így is úgy is teljesen új embereket akarok, környezetet. Szerintetek?"
Mi a kérdés ? elvan döntve nem látod ?!
Menjél pestre akkor..
A 60 km-t hol említetted babám? Na vegyél szépen vissza a pofádból.
Egyébként csinálják egy páran. Te sem halnál bele. Főleg, ha ilyen fontos Pest.
Bár egy másik közösségben is ugyanúgy meg tudnád magad utáltatni. (Lásd itt.)
Az oké hogy tudod hogy mit nem akarsz, de inkább arra kellene gondolnod hogy mit akarsz. Ez csak egy jó tanács, bár még nagyon fiatal kamasz vagy, de erre te is rá fogsz jönni idővel. Ne a "minden mindegy" legyen a mérce.
De ezek szerint nem választottál még semmit. Kezdj el nézelődni a sulik között és remélem megtalálod a számításaidat Pesten. Bár úgy érzem nem kell érted aggódni, elég magabiztosnak és talpraesettnek tűnsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!