Szerintetek hova menjek továbbtanulni?
Szeretnék a Tanítóképző Főiskolára menni Tanítónak de vannak érvek ellene és mellette és így nem tudok dönteni.
Mellette: Ez a szakma tetszene igazán, és a gyerekeket is nagyon szeretem. Rengeteg szakmát néztem már de ez fogta meg legjobban az érdeklődésemet. Meg a régi általános sulimat nagyon nagyon szerettem , az is részben vissza húz. De már tudom van más szakma is ahol gyerekekkel lehet foglalkozni pl. dajka, de nekem az nem tetszik igazán.
Ellene: Nem vagyok jó idegen nyelvből. Angolt tanulok de a tudásom 2-es szinten vagy az alatt van. Mert a jegyeim egy dolog h meg tudom tanulni az anyagot, vagy egy szó dogát jól írok meg. Szóval ha nem sikerül letennem a nyelvvizsgát akkor pedig hiába járok oda 4 évig ( ha felvesznek). Amúgy se biztos h bírnám mert matekból is nagyon gyér vagyok.Szóval ha kibuknék vagy nem tudnám letenni a nyelvvizsgát akkor hiába jártam ... évet. Meg belegondolva elég soknak tűnik a 4 év. 23 éves leszek amire leteszem ( ha felvennének ) és akkor még nincs komoly tapasztalatom munka terén. Szóval segítsetek, kérlek.
Hát, marha furcsa gondolkodásod van. Mégis hol leszel idő 23 évesen? 30 évesen már nyugdíjba vonulnál? Persze mehetsz érettségivel is boltba tapasztalatot szerezni, de szerintem ennyi "áldozatot" megér a tanulás.
Az egy dolog, hogy az idegennyelv nem megy; valószínűleg rosszak voltak eddig a tanáraid, illetve rossz módszerrel tanultál. Ezen lehet még változtatni.
Viszont ha nagyon nem megy a matek, akkor hoygan akarod megtanítani a gyerekeknek? Persze nem kellenek nagy műveletek, de ha rendszeresen hibázol, illetve még a dolgozataikat is félreszámolod, akkor elég nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!