Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit takar a Szte-Etszk elsősök...

Mit takar a Szte-Etszk elsősöknek összeállított tájékoztató egységcsomagja?

Figyelt kérdés
Nem tudták kipostázni nekem ezért kaptam egy emailt hogy átvehetem személyesen Szegeden ami elég messze így fölöslegesen nem igazán utaznék le.Mit tartalmaz?

2014. aug. 1. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez szerintem semmilyen tekintetben sem lenne felesleges. Annyi biztos, hogy az ETR hozzáférésedet tartalmazza, ezzel tudsz moduloban a juttatásokra pályázni (szoctám, kollégium stb), ezek mind határidőhöz kötöttek. Illetve az ETR hozzáférés jól jöhet tárgyfelvételnél.
2014. aug. 1. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! én is ETSZK-s vagyok. A borítékban 3 lap volt.

Az egyikben leírták hogy mikor lesz a gólyatábor,és hogy mennyi pénzt kell utalni..(de azt az interneten is megtalálod) A másikban pedig volt egy határozat, hogy felvételt nyertél a szakodra. A harmadikban pedig leírták, hogy regisztrál az ETR-be. Nem tartalmaz semmilyen adatot, mindent meglehet találni az interneten.

Regisztrálj az ETR-be! ( ha még nem tetted meg)

Aztán lépj be a MODULO-ba (Az ETR-ben kapott felhasználóneveddel és jelszavaddal) majd kattints a BEADÁS/EHÖK/ szociális helyzetfelmérő adatlap kitöltésére.

Ezek után ha ezt kitöltötted és beadtad, akkor a csatolt űrlapoknál kitudod tölteni a kollégiumi jelentkezést és jelentkezhetsz az ingyenes városi bérletre is.

[link]

ETR REGISZTRÁCIÓ

[link]

ÉS EGY KIS SEGÍTSÉG.

2014. aug. 1. 18:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt a 3 lapot tartalmazó borítékot megkaptam,csak közben kaptam egy emailt is miszerint ezt a tájékoztató csomagot nem tudták kipostázni mert külföldi vagyok(de az elsőt meg igen?)Ha viszont ugyanarról van szó akkor ők vannak kicsit megkeveredve.Etr-em el van intézve ugyanis már voltam hallgató SZTE-en ezzel most nem kell szórakoznom csak érdekelt hogy vajon mit tartalmazhat ez a boriték ha már leinvitálnak Szegedre miatta.
2014. aug. 1. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok masik "csomagrol" .. Csak ez van. :)
2014. aug. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!