Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy tájékoztató...

Nagyon gáz hogy tájékoztató értekezletre így mentem be?

Figyelt kérdés
Előre hozott érettségit tettem,és volt egyilyen elő értekezlet,tudjátok amikor végül is elmondják hogy mi van. Én nem tudtam hogy akkor már elkezdik az érettségit hiszen sose voltam még. Ezért bementem farmerben meg kockás ingben.:D Égett az arcom meg minden de nem tudtam róla,és végül is a tanárok annyit kérdeztek hogy hogyan vagyok már felöltözve én meg mondtam hogy bocsánat de nem tudtam,elnézést.
2014. jún. 18. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Gáznak gáz, de ilyen miatt nem vonhatnak le pontot (de sajnos fognak levonni).
2014. jún. 18. 12:26
 2/8 A kérdező kommentje:
de ugye ez most volt reggel én meg majd pénteken megyek érettségizni.
2014. jún. 18. 12:30
 3/8 anonim válasza:
xD ez gáz. Az én tesom is, csak ő öltönyben ment be.
2014. jún. 18. 12:31
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor lehet jobb lenne ha nem is mennék be szóbelizni?:/
2014. jún. 18. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már hülye, TERMÉSZETESEN NEM FOGNAK PONTOT LEVONNI!!! Nem te tehetsz róla, hanem az osztályfőnököd, aki ezt elfelejtette veled közölni.
2014. jún. 18. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Azt mondtad, hogy most kezdik, utána meg azt, hogy pénteken mész. Fogalmazhatnál kicsit egyértelműbben is...

Ha csak pénteken mész, akkor pénteken menj kiöltözve rendesen. Lehet, hogy addigra már el is felejtik, hogy te akkor nem úgy öltöztél, ahogy illett volna (bár hozzáteszem, manapság a farmer+ing is már ünnepi viseletnek számít...).

Szóbelizni pedig mindenképp menj el, mivel gondolom, hogy jövőre nem akarsz újra ugyanebből érettségizni.

Egyébként emelt vagy közép? Mert ha emelt, akkor nem fognak emlékezni csak, az ismerős tanárok megjegyzik, de ők emiatt nem fognak pontot levonni.

2014. jún. 18. 12:44
 7/8 A kérdező kommentje:
csak közép,jövőre megyek emeltre
2014. jún. 18. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk szóbelin volt aki rövidnadrágban volt, felül mondjuk hozta a zakó-ing kombót. Nagyon nem volt érte semmi furcsán nézés úgy fél óra múlva, amikor 35 fok volt a teremben.
2014. jún. 18. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!