Neptunon hogyan kell tantárgyat felvennem?
első éves leszek, megkaptam a levelet a neptun kódommal és mindennel együtt..azt írták hogy szeptember 4 a beiratkozás és a beiratkozásra már bekell lennem jelentkezve a neptunba és aktívnak kell lennem illetve a tantárgyaimnak fel kell lennie véve.. viszont és "segghülye" vagyok még ezekhez..
állítólag augusztus végén lesz órarend feltölte..azokról kell a tantárgyakat majd felvennem? vagy hogy van ez?
PLS HELP ME!!!!!!!!!!!:D
Minden elsős így van ezzel, de ne parázz. :D
Facebook-on van csoportotok? ott minden ilyet megkérdezhetsz és megbeszélhetitek ezeket a kérdéseket
Első lépésként csak jelentkezz be neptunba. Az, hogy aktívnak kell lenned, annyit jelent, hogy "aktív"-ra át kell majd állítsd az egyik menüben a hallgatói státuszodat. Van egy olyan menüpont is, hogy tantárgyfelvétel, ott tudod majd felvenni a tárgyakat. Ha már meglesznek hirdetve a tárgyak, tehát látni fogod őket a neptunban, akkor próbáld magadban összerakosgatni, írd ki, hogy melyik órát milyen időpontban szeretnéd, szóval tervezd meg magadnak, ahogy szeretnéd. És ha megkezdődik a tárgyfelvétel, akkor meg vedd fel őket szépen sorban.. illetve ahogy sikerül, mert elég gyorsan telnek a helyek, amint megnyitják a tárgyfelvételt.
Egyébként szerintem fogsz ezekről majd kapni neptunban tájékoztató leveleket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!