Nagyon nem tudom mi legyek, és kilátástalan vagyok, sokszor pedig irreális terveket szövök, de mintha nem lenne nekem való út. Mi lehet a baj?
Nincsenek rossz jegyeim, de jók se különösebben. Nem érdekelnek a nyelvi szakok meg tanári meg ilyesmi pálya, értelmetlennek és idegesítőnek tartom őket. Gazdasági szakra szeretnék menni, de attól félek kizúgnék illetve be se kerülnék lehet. Nincs már kémia, fizika, biosz sem. Egészségügy szóba se jöhet és matekból sem vagyok jó. OKJ-ről úgy vélem nem a legjobb, vendéglátós szaközépbe járok, de állómunkát nem bírna a lábam... De leginkább az zavar, hogy lehet teljesen értelmetlen ember vagyok, egy normális intelligens pasi így nem állna velem szóba, mert élősködőként tekintene rám. Nem vagyok feltűnően szép sem. Magas se. Alig vannak kapcsolataim emberekkel, diákmunkáákat próbálgattam de feladtam mert értelmetlen mind....hostesskedem néha, promóciókat csináltam de a múltkor közel álltam hozzá hogy teljesen kiakadjak.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!