Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti is úgy érzitek hogy kilátás...

Ti is úgy érzitek hogy kilátástalan a helyzet továbbtanulás terén?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem és bár az ország egyik legjobb gimnáziumában tanulok mégsem érzem úgy hogy van esélyem arra hogy felvegyenek a Corvinusra gazdálkodás és menedzsment szakra mert szinte lehetetlen 466 pontot összeszedni :/ így marad a bécsi egyetem ahova nem igazán vágyom de erősen úgy tűnik nincs más lehetőségem

2014. febr. 12. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy ahogy anno én is, így a most felvételizők és túlparázzák ezt az egészet. Na és akkor ha nem jutsz be az első választottadra? Könnyen kiderülhet, hogy eleve nem is illett volna hozzád az a szak. Testvérem a karrierjét köszönheti annak, hogy az első helyére nem vették fel. Én meg egy év után meggondoltam magam, és bár simán felvettek a választott karomra, rájöttem, hogy mégsem ezzel akarok foglalkozni, és elkezdtem egy másik szakot. Rengeteg időd és lehetőséged van, semmi sem kilátástalan, ha nem tetszik, átjelentkezel, újrafelvételizel stb.
2014. febr. 13. 00:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért, csak a Corvinuson van gazdálkodás és menedzsment Magyarországon? Nem hiszem.
2014. febr. 13. 09:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló meg tudnád esetleg mondani milyen szakon tanulsz/tanultál és mi volt az amit otthagytál? Érdekelne mekkora volt a különbség a két szak között :) igyekszem nem parázni de mivel a suliban is ez szajkózza minden tanár igy nehéz nem stresszelni :/ Kedves második válaszoló tudom hogy nem csak a Corvinuson van gazdálkodás és menedzsment szak de tudtommal ott a legjobb így nem akarom máshol tanulni
2014. febr. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!