Ti is úgy érzitek hogy kilátástalan a helyzet továbbtanulás terén?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem és bár az ország egyik legjobb gimnáziumában tanulok mégsem érzem úgy hogy van esélyem arra hogy felvegyenek a Corvinusra gazdálkodás és menedzsment szakra mert szinte lehetetlen 466 pontot összeszedni :/ így marad a bécsi egyetem ahova nem igazán vágyom de erősen úgy tűnik nincs más lehetőségem2014. febr. 12. 23:21
1/3 anonim válasza:
Én azt hiszem, hogy ahogy anno én is, így a most felvételizők és túlparázzák ezt az egészet. Na és akkor ha nem jutsz be az első választottadra? Könnyen kiderülhet, hogy eleve nem is illett volna hozzád az a szak. Testvérem a karrierjét köszönheti annak, hogy az első helyére nem vették fel. Én meg egy év után meggondoltam magam, és bár simán felvettek a választott karomra, rájöttem, hogy mégsem ezzel akarok foglalkozni, és elkezdtem egy másik szakot. Rengeteg időd és lehetőséged van, semmi sem kilátástalan, ha nem tetszik, átjelentkezel, újrafelvételizel stb.
2/3 anonim válasza:
Miért, csak a Corvinuson van gazdálkodás és menedzsment Magyarországon? Nem hiszem.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló meg tudnád esetleg mondani milyen szakon tanulsz/tanultál és mi volt az amit otthagytál? Érdekelne mekkora volt a különbség a két szak között :) igyekszem nem parázni de mivel a suliban is ez szajkózza minden tanár igy nehéz nem stresszelni :/ Kedves második válaszoló tudom hogy nem csak a Corvinuson van gazdálkodás és menedzsment szak de tudtommal ott a legjobb így nem akarom máshol tanulni
2014. febr. 13. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!