Ha szeretnék hidakat tervezni, milyen főiskolára/egyetemre menyek?
Építész :D áááá NEM vagyok építész.
BME-építőmérnöki. azon belül majd 3. félév után szerkezetet kell választanod, utána meg 5. félév után híd és műtárgy.
előző vagyok, még hozzátenném, hogy gyere bátran, én nagyon jól érzem magam, de tényleg nem könnyű. Ha bármi kérdésed van még, akkor nyugodtan mondd, mert valószínűleg tudok segíteni.
Addig meg tanulj sok matekot, ha nem tudsz deriválni, integrálni, és idán felvételizel, akkor sürgősen állj neki.
Bár nem nekem írtad, de az építőmérnök az építész és az építészmérnök 3 különböző szak!!!
Építész és építészmérnök között van átjárás a bme-n, építőmérnök és építészmérnök között nincs, ez nem szinoníma. És még van a MOME-n művészeti, ott is van építész szak, DE az már művészeti besorolás, és nem műszaki értelemszerűen. Annyi ostoba ember jár itt, legalább ne válaszolnának, ha nem tudják, ennek az oldalnak-nem akarok túlozni, de megmerem kockáztatni-, hogy a min. 60-70%-a akkora badarság...és sok-sok embert félretájékoztatnak, vagy ha nem is, teljesen fölösleges "információkat" böfögnek fel. Egy nagyon jó tanács felvételizőknek és mindenki másnak, ez nem hivatalos forrás és az emberek többsége csak azt mondja, amit valakinek a valakijétől hallott, vagy amit ő maga értelmezni képtelen volt a neten, esetleg csak "véletlen" rosszul tudja, nagyon kevés tisztességes válasz születik, de minden tiszteletem az ővék.
Köszi előző :)
Amúgy nem tudom mit pattogsz, mondom építőmérnökire járok, gondoltad, hogy nem tudom mi az? :D
és a hídhoz még: ugye nincs tériszonyod? nekünk azt mesélték, hogy van olyan, hogy ki kell állnod a félkész hídra akár egész napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!