Érettségi után menjek egyetemre főiskolára vagy menjek és tanuljak egy jó szakmát inkább?
Figyelt kérdés
Most vagyok harmadikos és nem tudom hogy fog sikerülni az érettségi de sokan mondják hogy nem érdemes egyetemre főiskolára menni inkább tanuljak szakmát vagy valami okj-s képzést.2011. szept. 23. 18:57
1/4 anonim válasza:
Ne halggass azokra, akik láttatlanul megmondják neked, hogy egyetemre kell menned, vagy szakmát tanulni. Csináld azt, amit szeretnél, de csak akkor, ha tényleg szeretnéd. A kérdésed alapján viszont úgy tűnik nekem, hogy nincs nagyon elképzelésed.
2/4 A kérdező kommentje:
de van egyetemre akarok menni skandinavisztikára csak olyan sokan mondják hogy felesleges
2011. szept. 23. 21:23
4/4 anonim válasza:
Csak azért, mert ha igen, akkor igenis van értelme. Ha nincs, akkor lehet, hogy nekik van igazuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!