Hogy tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Asztalosként végeztem 2,5 éve. Azóta ács-kőművességben dolgoztam, elég volt. Szeretnék rész munkaidőben dolgozni. Nem akarok gazdag lenni még csak "Audit" sem. De a leendő családomat majd szeretném eltartani. Mivel még nincs (családom) gondoltam rá hogy leteszek egy Okj-s szakmát vagy vmit munka mellett..nincs érettségim se 2 hétig jártam ott kellett hagynom mert szüleimnek kellett segítenem anyagilag így elmentem dolgozni.De most nem tudom hogyan tovább. Érdekelne a burkolás.Autószerelés. Konyhai munka csak nincs szakképesítésem. ha van bármi ötletetek...örömmel venném ha megosztanátok.Ha megéri még pestre is bejárnék kb 80 km2014. júl. 27. 22:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!