Kollégiumba megyek! Félnem kell tőle?
14 éves fiú vagyok.
Kollégiumba megyek szakközépiskolába.
Nem tudom hogy félnem kelljen-e, vagy inkább örülnöm, várnom...
Ismerősöm szerint a soproni iskola kolesza nem jó.
Szerintetek cseszegetnek, tudok majd a szobámban délután skypeolni ugy, hogy nem zavarnak?
Egyébként oda járt unokatesom, idén ballagott, a kolesz nagyon jo, nagyon tiszta. Kedves az Igazgató, de félnem kell a nagyobbaktol? Köszönöm elöre is!
Bár nem jártam még koleszba, de jelenlegi "nagyobbként" azt tudom mondani, hogy nem kell paráznod. Idén végeztem, és nagyon normális volt mindenki a sulimba, kicsiket sem szekálták csak azért, mert kicsik. Általánosba még lehet ment a szívatás, de ott a nagyok is csak 14 éves gyerekek voltak, itt a nagyok azért már 18 évesek, ha még nem is felnőttek, de azért már normálisabbak.
Persze előfordulhatnak bunkók, meg iskolafüggő is (pl. gyűjtősuliba már más a helyzet), de valószínűleg nem lesz gond.
Én is most szeptembertől leszek kollégista:) Igaz én Kecskemétre fogok járni:) Személyszerint nagyon várom, hogy "magamura" legyek. (Máramennyire egy koleszban lehet)
Szóval szerintem ne parázz, inkább gondolj rá úgy, hogy új haverok/ismerősök! És hogy skypeolni tudj az a szobatársaidtól függ.. én úgy gondolom, hogy az emberek többsége úgy bánik a másikkal mi t ahogyan vele:) a tipikus 'azt adom amit kapok' elv van főleg szerintem egy kollégiumban:)
De ha beköltözöl gondolj arra, hogy még sokan /én is/ akkor lépnek valami újba:) kitartást!
15/lány
én most végzek és nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon ROSSZ!!!!! UTÁLOM! minden nap megvernek 4szer, felakasztanak az alsómnál fogva és piszkálna belemásznak a magán életembe, egyik nap a csajommal skypoltam és mesélte, hogy egyik nap felhívta a szoba társam a koleszból és hát öszejöttek. Az elsőök is napi szinten szivatnak, egyszer nagyon megszivattak, muszáj volt ketchupot ennem vagy lekötöztek és csikiztek meg vertek. nagyon rossz! sose menj oda! kétségbe vok esve
18/F
Én is kolis vagyok, és ne félj, nagy élmény koleszosnak lenni!
Nálunk a nagyobbak sem baszogatnak kifejezetten senkit, egy fiú van, aki közröhej tárgya, de ehhez már rettentő sokat le kellett tennie az asztalra. (pl. szecskaavatón csak ő nem engedte, hogy összefirkálják az ENSZ-es jogaira hivatkozva)
A skype-olás (meg a telefonálás is) szobatársaktól függ, először nálunk is volt egy kis zavar ezzel, de aztán megegyeztünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!