Szerintetek égő, ha majd az egyetemi / főiskolai kollégiumba anyukámmal megyek beköltözni?
Tudom,hogy korai még a kérdés,de ma beszéltünk erről,és elgondolkodtam.
Vannak mások is rajtam kivül,akiket vmeik szülője elkisért v. el fog kisérni majd?
Ja, már értem... azt hittem hirtelen, hogy anyukával költözik be. :)
Hát, a költözésnél persze kell néha a segítség.
Nem égő. Akkor sem az, ha mások bután annak tartják.
Engem is a szüleim fognak kísérni, ebben biztos vagyok. Tudni akarják, hol leszek, merre mit csinálok, milyen a környezet; ha már egyszer nem tudhatnak mindig maguk mellett, otthon.
Ez teljesen normális. Nekem az a szokatlan, amikor a szülők, finomabban nem tudom magam kifejezni, le se sz.rják, hova kerül a gyerekük, hol és mit fog csinálni, ha távol lesz tőlük.
Ha elkísér, utána csak arról kell gondoskodnod, hogy ne akarjanak folyton-folyvást rendezkedni, takarítani, körülnézni,... csak amikor nagyon fontos, és esetleg sokáig nem tudsz hazamenni/szükséged van valami lényegesre. :D
Vérciki ha hülye vagy!
Fiút is meg lányt is visznek a szülők, és hangsúlyozom, nem azért mert gyerek, vagy mert nem tudna egyedül beköltözni, hanem mert a szülők a helyszínt látni szeretnék. Vonatkoztassatok már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!