19 vagyok, érettségiztem és középiskolai kollégiumba megyek, összerakhatnak egy szobába 14-17 évesekkel?
Persze. Mi gátolná meg őket ebben? Ez attól függ, hogy mennyire jön ki a létszám. Lehet, hogy egyedüli leszel ilyen idős, akkor egy egész szobát kérsz? :)
Sőt, azt is érdemes megjegyezned, hogy rád is ugyanazok a szabályok fognak vonatkozni a koleszban, mint az elsőéves szakközepesekre. Csak azért mondom, mert anno nálunk is voltak a középsulis koleszban egyetemisták, mert máshova nem "fértek", és igencsak ment a háborgás, hogy takarodó meg hasonló dolgok.
középsikolás kolesz? LoL
majd szívhatod a kötelező villanyoltást, cigiről és alkoholról ne is álmodj, a lányokról nem is beszélve. ez nem volt a legjobb ötlet szerintem...
Mi vittünk kislámpát,meg egy 40es takarékos izzőt (hogy ne legyen feltűnő) és kártyáztunk,ettünk. Csendben. ;D
Én 20 éves vagyok és okj-s (kb olyan mint a középsulis,csak itt érettségizettek / sz. vizsgáttak laknak) koleszba megyek 2 évre.
Legalább tisztelni fognak már a korod miatt is.
Kimenőn annyit ihatsz amennyit akarsz,csak érj vissza időben,ne hányj össze mindent,és ne duhajkod/hangoskodj.
Nameg ismerd meg a Nevelőtanárt / Ügyeletest. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!