Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 22-23...

Szerintetek gáz ha 22-23 évesen lesz meg az érettségim? :S

Figyelt kérdés
bizonyos okok miatt ki kellett hagynom a suliból ,de újra kezdtem...
2010. jan. 9. 20:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Csak mert úgy érzem egy kicsit el vagyok késve :S
2010. jan. 9. 20:38
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
A lényeg, hogy rájöttél, hogy újra kell kezdened. Tarts ki és csináld meg. Jól teszed!
2010. jan. 9. 20:42
 3/14 anonim válasza:
92%
Ugyan már!!! Te viccelsz??? Nekem 36 évesen lett meg, és itt vagyok, nem késtem le semmiről.
2010. jan. 9. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

dehogy az :) szerintem jól teszed okosabb leszel:P

érdemes ám tanulni

2010. jan. 9. 20:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2010. jan. 9. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem jövőre lesz meg 23 vok és megyek fősulizni! :D Hajrááá! :)
2010. jan. 9. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha 23 évesen leérettségizel, az egyáltalán nem gáz. Ha megtehetnéd, de nem teszed, az már annál inkább! Az ultra-gáz, főleg, ha csak azért nem teszed meg, mert nem vagy biztos benne, hogy nem ciki-e...
2010. jan. 9. 20:51
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem gaz! Tanulni mindig jo, bar azert valamennyi hatranyod lesz belole a munkaero piacon. Egy 25 eves egy MScvel versenykepesebb mint egy 27 eves egy BScvel... De azert sok sikert!!!
2010. jan. 9. 21:43
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindenki követi a szokásos utat: ált.isk.,gimi,fősuli, de a lényeg az, hogy tanulni szeretnél. A mai világban a gimi már semmire sem elég, de feltétlenül szükséges ahhoz, hogy egy egyszerű irodai, ügykezelői állást betölthess. Soha nem késő tanulni! Ha megjön a kedved, akár főiskolára is mehetsz. Egyáltalán nem gáz, ha most lesz csak érettségid, sőt minden tiszteletem a tiéd, hogy leérettségizel. Nem tudom, hogy milyen eredményeid vannak, de ha jók, tanulj tovább. Munka mellett is lehet tanulni, nem könnyű, de sokan szereztek így diplomát. Ha nem tervezel fősulit, akkor is tanulhatsz olyan szakmát, ahol számít az érettségi. Légy büszke magadra, elkallódhattál volna, de te tanultál.
2010. jan. 10. 10:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. jan. 10. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!