Hogyan tovább az OKJ-val?
Tavaly júniusban érettségiztem le. A négy éves gimit egy éves csúszással végeztem, mert öt éves angol előkészítő (nulladik) megkezdése után egy évvel átmentem rajz szakra, ahova osztályozóval vettek át, azaz a tizediket újra kellett járnom, mert az elősző suliban nem tanítottak művészettörténetet. Tavaly megkezdtem tanulmányaimat egy vendéglátós iskolában, ahol sajnos túl nagy vola a követelmény, így osztály ismétlésre köteleztek. 21 leszek most augusztusban, és érdekelne, hogy tudtok-e olyan sulit, illetve OKJ-s képzést, amit még ingyen, felnőtt képzésben eltudnék végezni, remélhetőleg Budapesten. Tavaly már volt abból probléma, hogy nem vettek át egy másik suliba, mert hogy nem végezném el a két éves szakmát 21 éves kor alatt, de mint kiderült, ez a szabály nem vonatkozik arra, aki folyamatosan tanult, és nem volt magántanuló vagy nem ment el szülni, illetve nem ismételt osztályt. KÉRLEK, SEGÍTSETEK.
Előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!