Milyen iskolába tanuljak tovább?
Ha már Kecskemét, akkor Katona!:D
Idén felvételiztem mindkettőben, és azt állapítottam meg, hogy a Katonában szóbelin barátságosabbak a tanárok.:D Emellett a beiratkozáson is rendesek, segítőkészek voltak.:)
Bár én német tagozatos lettem/A matek nagyon nem az erősségem..Fizika, kémia...Brrrr.:D/
Malomtól egy egyenes út visz oda egyébként, 20perc séta nagyjából, nagyon előnyös az elhelyezkedése, mert ott van a központban szinte, és ha kollégiumos szeretnél lenni, az is jó, mert nagyon közel van a kolesz. Annyira, hogy még anya is kibírta odáig a sétát beiratkozáskor, pedig ő nagyon nehezen bírja a sétálást.:D
Dózsa György út 3. A suli
Én is ettől féltem, de ezt szerencsére még nem tapasztaltam.:)
Beiratkozáson is elég nehéz eset voltunk anyával (Nem vittünk tollat, Félúton elhagytuk a papírjainkat, és úgy hozták utánunk, nem volt meg a tankönyvrendelős papírom, meg ilyen apróságok.xd), ennek ellenére nagyon kedvesek voltak.:D És hallottam olyat is, hogy csak protekciósok kerülhetnek be a 15-be, mert hogy milyen kicsi a létszám, és lám, még én is bekerültem, pedig a 4,3-as átlagommal, és össz. 59 pontos felvételimmel bekerültem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!