Milyen kérdésekre számítsak IRODALOM, PSZICHOLÓGIA pótvizsgán?
Figyelt kérdés
Szóval nekem pszichológiából és irodalomból kell pótvizsgáznom a tanárom azt mondta h menni fog mert nem vagyok h*lye, de nagyon ideges vagyok miatta... Mit kérdezhetnek? És tud valaki egy jó módszert amivel tudok tanulni? Már rég elkezdtem de alig maradt meg valami... Lehet hogy azért mert amikor tanulok akkor is tiszta ideg vagyok...2014. júl. 19. 22:08
1/4 anonim válasza:
Nyugodj meg.. Igyál közben teát...
A tanárnak kell adnia egy listát v. valamit, hogy mit kell megtanulnod... szerintem napi 1- 2 órát tanulj és meglesz... pótvizsgán nem szoktak szemetek lenni a tanárok( bár én még nem voltam) jövőre meg tanulj rendszeresen..
hányadikos vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
10-es vagyok
2014. júl. 28. 22:16
3/4 anonim válasza:
Pszicho ?
Azt hol oktatnak?
Szakközépben?
4/4 anonim válasza:
Irodalomból az adott tanév anyagát kérdezhetik
(gondolom Zrínyi, Balassi, Berzsenyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!