Rendészeti 2. fokú pszichológia és egészségügyi alkalmassági?
Nálunk (NKE-HHK katonai) a 2. fokún általában átszokták engedni az embereket. Csak a nagyon fogyatékosokat nem.
Szerintem a rendészetin sincs másképp. Ha nem vagy foggyos át kell h engedjenek.
Legyél magabiztos, de ne nagyképű! soksikert! :)
Kérdező: Azzal annyit érsz el, hogy azok maradnak pusztán, akik a rendőr viccek szereplői. Legtöbben azért hagyják ott a rendőrséget, mert elegük van abból, ami konkrétan ott folyik. Például kimész járőrözni és, ha már igazoltatsz egy bűnözőt már téged hurcolnak meg, mert sérted a személyiségi jogaikat (nem vicc, volt a környékemen ilyen eset). Bekerülni meg azért nem kerültek be, mert vannak a ,,csókosok", és a helyek nagy részét azok viszik el. Ha felvehetnek 500 embert, abból 400 csókos, akkor máris marad 100 ember. Igen ám, csak mi van, ha jelentkeznek 1000-en? Meg kell valahogy oldaniuk, hogy a csókosokon kívül 100 ember nyerhessen csak felvételit. Erről szól az egész pszichológiai, fizikai teszt, stb. Elég megnézni sok rendőrnek a fizikumát. Még az út egyik oldaláról se tudna átszaladni az út másik oldalára anélkül, hogy össze ne essen. Akkor kérdem én ezek, hogy mehettek át a fizikai felvételin?
Meg ahogy írtam a pszichológiai felvételin mindenfélét kitalálnak, hogy megbuktassák. Van olyan ismerősöm, akit azért nem engedtek át rajta, mert túl éretlen. Jó, felment pótozni BP-re, ott meg valami olyasmi volt, hogy nem elég fiatalos. Akkor?
Kérdező te neked meg fel a fejjel, megpróbálod legfeljebb jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!