Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rendészeti 2. fokú pszichológi...

Rendészeti 2. fokú pszichológia és egészségügyi alkalmassági?

Figyelt kérdés
Rendészeti szakközépiskolába szeretnék jelentkezni már megvan a fizikai és a műveltségi tesztem de az 1. fokú pszichológiai és egészségügyi vizsgálaton alkalmatlannak minősítettek azzal az indokkal, hogy "túl egyenes" vagyok (mindig kitalálnak valamit), de fellebbeztem és kaptam időpontot (július 14, reggel 8:00 BP) 2. fokú vizsgálatra. Ez mennyiben más mint az 1. fokú? Több esélyem van, hogy átmegyek? Sokan miután megtudják, hogy nem sikerült az első fokú hagyják az egészet és inkább mást próbálnak mert nem akarnak megint bajlódni viszont én mindenképpen rendészeti pályán szeretnék dolgozni és el is megyek a 2. fokúra. Remélem figyelembe veszik, hogy engem érdekel a dolog és megjelentem.

2014. júl. 13. 16:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na akiket előttem vettek fel azok 1 hétig se bírták és szépen iratkoztak kifele. Ezért igazán megérte őket felvenni. Közben meg esélyt se adnak azoknak akik tényleg komolyan gondolnák a szándékukat.
2015. jan. 11. 14:00
 12/12 anonim válasza:
Én azt szeretném megkérdezni így évek után hogy sikerült bejutnod? Ha igen, hogy?
nov. 14. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!