Ha RTK egészségügyi alkalmasságin elkérték az összes papírt meg leletet, akkor azt jelenti h sikerült?
Hívd fel őket. Egyébként a HHK-n úgy volt hogy a papir végig nálunk volt. A regisztrációs irodában kellett leadni és ott megmondták (illetve láttad is) hogy mivan.
De szerintem ha nem vagy nyugodt hivd fel őket. Az a biztos.
De ha a leletek végig ottvoltak akkor látnod kellett volna rajtuk az eredményt.
Legalábbis nálunk úgy volt hogy minden résznél (belgyógyászat, fülorrgégészet) ott volt hogy alkalmas/alkalmatlan és be volt karikázva. Nem ugyanigy volt nálatok is?
Szerintem ha bukta lenne valamiből szóltak volna.
DE, mivel nem vagy nyugodt(énse lennék) hétfőn hivd fel őket és kész. :) ezt a pár napot már kibirod, de ne parázz. Mint mondtam ha valami gáz van rögtön szólnak h még ott fellebbezhess.
"Megbuksz az orvosin akkor tovább sem küldenek a pszchológiára."
Tovább küldenek. Akkor lehet fellebbezni ha végig csinálod az egészet, különben nem élhetsz a fellebbezés jogával.
Nem akarlak sértegetni, de ne legyél hülye kérlek.
EKG-n nagyon de nagyon sokszor van eltérés. Olyan eltérés ami miatt nekik muszáj megbuktatniuk(szivritmus zavar) de ha fellebbezel 2. fokon átengednek vele. (A szivritmus zavarnak nagyon sok fajtája van és a legtöbbel terhelhető vagy)
A májad is mutathat eltérő eredményt vérvételnél (pl. ha fehérjézel és sokat hiztál az elmúlt fél évben akkor a májenzimek túl lehetnek a határon) ennél is átengednek 2.fokon.
De még sorolhatnám a többi eshetőséget. Ne légy szük látókörű. Nem csak a szemvizsgálaton húzhatnak meg.
Egyébként Tapasztalat Jópár ismerősöm van akik 2.fokon mentek át EÜ-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!