S. O. S. Tovább tanulok . Segitene valaki?
Arra nem gondoltál, hogy minél görcsösebb vagy, annál nehezebben fog menni a beilleszkedés? Add magad, legyen önbizalmad, ha ez a kettő megvan, már biztos hogy lesz pár ember, akikkel megtalálod a közös hangot.
Milyen volt az első napom... Olvastad a Szent Johanna Gimit? Na, én voltam Arnold lányban:) Sz*rtam mindenkire, kezembe vettem a kedvenc könyvem, és olvastam.
Na, ezt ne csináld utánam :) Bár később sikerült beilleszkednem, sőt, valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag még közkedvelt is lettem, de az első félévem a flegma hozzáállásom miatt elég nehézkes volt.
Ó, jó kis gimi, visszasírom...
21/L
A bőrkabát amúgy minek? :)
Nekem volt egy ismerősom az osztályban annyiból előrébb voltam, de amúgy a környékemen ülőkkel kezdtem először csak beszélgetni. 1-2 hónap alatt azért kialaulnak a klikkek, nyilván a hasonló érdeklődésű körök alapján. Ha nem az iskola legnépszerűbbje akarsz lenni keress inkább barátokat, akik hozzád hasonlóak, akikkel jól el tudsz beszélgetni. Ha anépszerűségre hajtasz a legnagyobb "pofájú" csajokkal kell haverkodni, akik mindig elmondják a véleményüket, szervezkednek stb. Az egyetlen baj ezzel, hogy nagyon csúnyán szidják egymást és kibeszélik a másikat.
Próbálj minnél több emberrel beszélgetni, akár csak felületesen, aztán idővel rájössz kikkel érzed jól magad.
Ne aggódj ezen, valahogy úgyis lesz :)
Amúgy az se minfegy milyen lesz az időjárás az első napon, szóval azt hiszem ezt korai lenne megmondani. Én is kitalálam anno a jó kis belépőmet, szonya, blúz, magassarkú, erre egész nap zuhogott az eső, szóval nadrágban és zárt sima fekete cipőben és hosszú ujjú ingben mentem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!