Mit csináljak hogy okos legyek?
Figyelt kérdés
Eléggé okos ember szeretnék lenni mit kell csinálnom?2010. jan. 6. 14:21
1/10 anonim válasza:
Olvass nagyon sokat, nézz tudományos műsorokat, stb...
2/10 anonim válasza:
Úcsitszá, úcsitszá, úcsitszá! báj Lenin :)
3/10 anonim válasza:
Fejts sudokut :D Fejleszti az agyad. Amúgy meg nem feltétlen kell azt csinálni, amit az első, én sem olvasok szinte soha és tudományos filmeket sem nézek sűrűn, de vannak olyan dolgok, amik kifejezetten érdekelnek, azoknak utánanézek stb.. Pl hogy mért kék az ég meg ilyenek :D És attól függetlenül mert nem sokat olvasok, még így is az évfolyam egyik legokosabbja vagyok :D (Bocs nem akartam nagyképűnek tőnni, csak leírtam:))
4/10 A kérdező kommentje:
Jójó megértem kössz az eddigi válaszokat de az okosságot most máshogy fogom érteni.Szal úgy értem most hogy a tanulást könnyítse,ezért mit csináljak hogy a tanulás menjen(nem tudom hogy helyes-e)könnyebben?(Ami érdekel azt egyszer kell elolvasnom aztán rögtön meg is tanultam de ami nem érdekel nagyon nehezen tanulom meg nemtom hogy csak én vagyok így ezzel)Szal a tanulás
2010. jan. 6. 20:37
5/10 anonim válasza:
Amit nem akarsz megtanulni, azt nem is fogod. Én is így vagyok ezzel :) De nagy részt akkor próbálom valami dologho kötni.
6/10 anonim válasza:
Szia!
Képességei minden embernek más! de vannak különböző praktikák amivel tudod magad fejleszteni! Legtöbbünknek az a legnehezebb hogy koncentrálni tudjon a tanulásra. Egyél sok Omega3 zsírsavat (főleg tengeri halakban található) illetve van egy olyan könyv,hogy tanulás módszertan. (régi, tehát antikvitásokban, vagy könyvtárban találod meg) Olyan módszerek vannak benne leírva, amik segítik a koncentrációt, illetve segít a tanulásban!
7/10 A kérdező kommentje:
A Zsírsav miben fejleszti a tanulási koncentrációt?Am. köszi,hogy válaszoltál/válaszoltatok
2010. jan. 19. 18:34
8/10 anonim válasza:
Az omega3 zsírsav belülről fejti ki a hatását! hosszú távon fogyasztva jobban tudunk tőle koncentrálni, illetve lassab idösebb korban tőle az agyi leépülés:)
9/10 A kérdező kommentje:
Kössz,hogy visszaírtál.köszi
2010. jan. 19. 19:40
10/10 anonim válasza:
Sokat sakkoz valakivel mert az fejleszti a matematika tudásodat, meg a figyelmességet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!