Mit csináljak hogy jövőre ne 11-es hanem 12-es legyek?
Figyelt kérdés
Mit kell ahhoz tennem? És ha lehetséges ez hogyan zajlik? Valaki magyarázza ezt el! Köszönöm!!!2011. máj. 13. 14:35
2/14 A kérdező kommentje:
hogy esetleg nem lehetne valami vizsgát vagy valamit hogy egy évvel előbb fejezzem be a sulit?
2011. máj. 13. 14:51
3/14 anonim válasza:
Nagyon speciális esetben lehetséges, de ha te alkalmas lennél rá, eleve fel sem tetted volna itt ezt a kérdést.
4/14 anonim válasza:
ha mndenből ami kel előrehozott érettségit csinálsz talán akkor
5/14 anonim válasza:
Nem akarod a kötelező emeltszintet felvételihez, mi? Szoppondáré, ez van.
6/14 anonim válasza:
Beszélj o.fővel. Szerintem mindenből osztályzóvizsgát kellene tenned és ennyi(11-es anyagból). Viszont kb. 10 tantárgy 1 éves anyagát bevágni nem a legkönnyebb dolog.
7/14 anonim válasza:
Így van, osztályozó vizsgát kell tenned az egész 11-es anyagból, ami be valljuk be baromi kemény.. főleg, hogy gondolom fontosak a vitt jegyek is fontosak, tehát nem elég, ha az osztályozókat lerakod ilyen egyeskékkel, kettesekkel.. Nem hallottam még ilyenről, hogy valaki ezt szerette volna.. De ha ezt komolyan gondolod, akkor bizony be kell vágnod az egész éves anyagot, amit tanulnál jövő évben. Ez főleg egy nyár alatt nem tudom mennyire megcsinálható, én személy szerint biztosan nem tudnám, de nem ismerem a te képességeidet. Ha jól megfontoltad, átgondoltad, akkor az osztályfőnököddel kellene beszélned! Amúgy meg, ha a kötelező emelt miatt akarod, 2 év azért elég sok idő, fel tudnál készülni rá szerintem, főleg ha még különtanárhoz is járnál. Bár valóban nem tartom igazságosnak, és elég nagy szivatás.. :S Mindenesetre sok sikert kívánok neked a továbbiakban! :)
8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat , igazán nagyon sokat segítettek!!!!!!!!!
2011. máj. 13. 16:02
9/14 anonim válasza:
Ez attól függ, hányadikos vagy most. Ugyebár egészen más a válasz, ha most tizedikes vagy, mint ha 11-edikes...
10/14 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. máj. 13. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!