Csinálnátok még egy diplomát, úgy, hogy a második is nappali képzésen lenne?
Köszönöm az eddigi válaszokat. (Bárkinek van érve ellene, mellette, írjatok!)
Ha átveszem a diplomámat, akkor is felhasználhatom a maradék féléveimet?
Milyen diplomád van amivel havei 80 at keresel?
Ha a következő diplomád is ilyen "kaliberű" akkor szerintem keress valami más lehetőséget. Viszont ha az már kecsegtetőbb munkákhoz juttat hat akkor hajrá :D
Tényleg fiatal vagy még. Ha tanulni szeretnél, akkor tanulj még. Lehet, hogy később megbánnád, ha nem tanulnál. Összes 12 államis félévből még biztos van, amit fel tudsz használni. Ha bejutsz államira és legalább nem kell tandíjat fizetned, akkor tedd meg. Tudom, hogy tandíjon kívül még sok dologra kell költeni, de a tandíj lenne a legtöbb.
Milyen szakot végeztél el? Milyen diplomával keresnél 80 ezret? Most milyen szakot szeretnél elvégezni?
Én csak most felvételizek először. Sajnos államira nem jutok be, mert nagyon magas a ponthatár. De ha végzek ezzel a szakkal, akkor lehet, hogy még tanulok más szakon is majd. Bár csak akkor, ha akkor még nem lesz kikötve olyan felvételi követelmény, aminek nem felelek meg. Én csak azt tudom mondani, hogy hajrá és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!