Laptop vásárlás az egyetemre?
Figyelt kérdés
A BME vagy a ME re fogok menni (mérnök infó) és az érdekelne, hogy adnak e valami segítséget az egyetemek laptop vásárláskor? Konkrétan arra gondolok, hogy mondjuk nem kell kifizetni az egészet csak egy fix százalékát. Mert ha nem akkor még most megveszem a laptopot és nem várok..2014. jún. 30. 12:11
1/7 anonim válasza:
Dehogy adnak, ez nem a Máltai Szeretetszolgálat.
2/7 anonim válasza:
én 1 félévben átlag 3x viszem be egyetemre,akkor se csinálok rajta olyat amit a BME-s gépeken ne lehetne megcsinálni (van free gépterem bmen).
De persze rohadt jó dolog ha otthon nincs saját PC-d.
Egyet fogadj meg, ha veszel, előadáson ne vedd elő és ne kezdj el :hang nélkül filmet nézni mindenki előtt előadáson és ne kezdj el menőzve autósjátékot/fps-t tolni hogy senki ne tudjon figyelni előadáson. A legjobb az ha előadáson elő se veszed. tnx
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy van. Még ételt is osztanak délutánonként. #nőjfel
4/7 anonim válasza:
Az se érdekli őket, hogy van-e laptopod. Vedd meg amikor lehetséges. Mondjuk ha még nem vagy benne biztos, hogy felvesznek akkor ne siesd el.
5/7 anonim válasza:
hol élsz te wazze? színarany ferrárit ne adjanak, hogy be tudj járni az órákra?
6/7 anonim válasza:
nem akkora hülye kérdés egyébként, simán lehetne olyan szerződés, vagy pályázat, hogy laptopgyártó-egyetem között hogyha az egyetem talál 3000 vevőt a hallgatói közül, akkor 30%-al olcsóbban adja az összes laptopot mert mindenkinek megéri.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert az egyik ismerősömnek Kanadában ingyen adtak Laptopot... De hülye voltam és elfelejtettem, hogy ez Magyarország...
2014. júl. 1. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!