Magyar szóbelin ha kétszer kell tételt húznom mert fel vagyok mente helyesírásból akkor 4 tételt fogok húzni azaz 2 nyelvtant és 2 irodalmat? Vagy 1 irodalmat és két nyelvtant?
De ha csak helyesírásból vagy felmentve, attól azért
még nyelvtanból (elméletből) kell húznod, mert a nyelvtan nem csak helyesírásból áll
Vagyis egy irodalmat kell húznod meg egy nyelvtant
is
nos én mint 1. válaszoló felvállalom hogy nem tudom hogy megy ez.életidegen ez az egész felmentősdi. nálunk annó a tanárok azt mondtak"bárki tud arról papírt szerezni hogy mennyire süsü(ennél csúnyábbat mondtak azért)", meghogy "nem kötelező érettségizni, ha nem megy nem megy kész..."
és ebben tényleg van valami:végsősoron az érettségi egyben felvételi is azaz verseny...igazságos az hogy valaki belead minden tőle telhetőt és olyasvalaki előzi be aki kevésbé tehetséges de az ő fő gyenge pontját bürokratikusan anulálták?
Tévedés. Te blöffölted a magadét.
Én szakszerű választ adtam, amibe nem szoktam minden alkalommal beleírni a jogszabályok számát, mert a legtöbb embert nem érdekli, és anélkül is meg tudják különböztetni a komoly választ a komolytalantól.
De egyébként elsősorban a 100/1997-es kormányrendeletről és a 40/2002 OM rendeletről van szó. Ha elolvastad őket, szóljál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!