Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgán miket fognak szóban...

Vizsgán miket fognak szóban tőlem kérdezni?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, és a mostani tanárjaim azt mondták, hogy abba az iskolába ahova jelentkezek szóbelileg befognak hívni és beszélgetni fognak velem. De mégis mit? Előre felszeretnél készülni mert elég izgulós típus vagyok. Aki már volt ilyenen az megmondaná hogy neki milyen kérdéseket tettek fel?
2010. jan. 4. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez szakiránytól függ. Bemész, először van egy "alap beszélgetés": be kell mutatkozni, név cím iskolák hobbi életcél stb, aztán beszélj arról hogy miért azt a szakot választottad, miért azt az iskolát, mi az elképzelésed véleményed erről a szakmáról, mik a terveid (fősulin vinni tovább, dolgozni a szakmában, ilyenek). Ezek után tesznek fel néhány szakmával kapcsolatos kérdést. Én vendéglátós felvételin voltam, olyan kérdések voltak, hogy szerintem milyen egy ideális pincér, egy esztétikus terítés, és egy receptet kérdeztek, a daragaluskáét. Tényleg a legegyszerűbbet. Kéz és lábtörést
2010. jan. 4. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenki nagyon kedves lesz, mert az iskolák örülnek, ha megy oda gyerek. 10 perc. Valószínűleg vinni kell néhány füzetedet és az ellenőrződet is. Legyél udvarias, csinosan öltözött, beszélj a tőled telhető szintig hangosan. Általános kérdések: szabadidő, hobbi, család, kedvenc tantárgyak, mért akarsz abba az iskolába menni.

És melyik ez az iskola?

2010. jan. 4. 16:30
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!:)

Erzsébet Királyné. Fodrász szak.

2010. jan. 4. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!