Megéri manapság fotózást tanulni? Ez az álmom.
Nagyon nehéz a fotózásból megélni, de nem is olyan nehéz pénzt keresni vele. Erre vannak a nagy nemzetközi fotóügynökségek. Itt nemcsak pénzt kereshet az ember, hanem sokkal jobb fotóssá is válhat. Erről írtam már egy hasonló kérdésben, de itt is megírom:
Leginkább a shutterstock és az istock az, ami jól fizet.
Shutterstockra bárki regisztrálhat a következő linken:
Ide először tíz "vizsgaképet" kell beküldeni és ha ezekből 7 átmegy, feltölthetők képek, melyeket megvesznek és utána jutalékot adnak, amit 100 dollár elérése után pl. paypalra lehet utalni. Nekem bejött, próbáld ki bátran. Istockphoto: email címet írjon, akit érdekel és én meghívom.
teljesen igazad van:)ezen én is eldondolkoztam...:)
köszi szépen:)
Látom már nem igazán mai a kérdés, de azért írok. Hasonlóan gondolkozok mint te:D De nekem a másik álmom egy kögazdász diploma, és az a tervem, hogy idővel majd hétvégén esküvőfotózásokra megyek, meg hasonlók, az egyik szenvedélyemet csinálom, pénzt is keresek vele, és még talán új ismerősöket is szerzek:) én másodállásnak javasolnám, kivéve ha nem vagy olyan szerencsés, hogy a
National Geograpic-nál dolgozhatsz, vagy valami hasonlónál
örülök, hogy írtál:) azóta nekem is változott a véleményem, mármint úgy szeretném ahogyan te, hogy legyen egy biztos végzettségem, és mellette a fotózás:)
hátha jön abból is egy kis kereset:)
köszönöm, hogyírtál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!