Megéri manapság fotózást tanulni? Ez az álmom.
Szeretek fotózni...de félek ha elvégzek egy fotósulit, nem tudok majd vele elhelyezkedni....valaki tapasztalat?esetleg hol érdemes tanulni?
nagyon hálás lennék a válaszokért:)
Ha ez az álmod akkor miért ne?
Még mindig jobb mint egy diploma...
köszönöm, hogy írtál:)igen az álmom, csak nem tudom, mennyire tudnék dolgozni benne...gondolod, hogy jobb, mint a diploma?
remélem...:)
Én is ezt szeretném csinálni, de majd csak főiskola után.Évek óta nagyon érdekel a fotózás
Ha szereted csinálni,akkor szerintem mindegy, hogy megélsz-e belőle, de ahogy néztem egy kis mellékest össze lehet szedni belőle (HA JÓ VAGY NAGYON). Pl egy esküvői fotózásért
15-25 ezer körül kérnek ( ahol én néztem ). Ha sikerül 4 alkalmat elvállalnod havonta akkor az 60-100 forint. Hát nem tudom ez legalább tiszta haszon. De ahhoz hogy komolyan vegyenek sajnos jó gép kell, komoly kiegészítőkel, szép bemutatkozó képek, és sok sok utómunka. Sok cash sajnos. De a tudást még egy milliós gép sem pótolhatja ;)
Szerintem ebben a sz@r gazdasági helyzetben a művészet is lehet kiút. Arra azért még van igény, nem úgy mint a diplománkra vagy az érettséginkre. Bár lehet hogy tévedek!
Kitartás, lehet, hogy pár év múlva együtt fotózgatunk majd :)
Ja! Mellesleg a youtubeon sok elméleti tudást gyarapító videót találsz, arról hogy milyen beállításokat használj, milyen utómunkával teheted hangulatosabbá a képeket stb.
A doksi.hu- ni találtam pár érdekes fotózással kapcsolatos írást, fénytan, digitális fotózás és társai :) Ha már most tisztában vagy néhány dologgal a suliban már tényleg tudsz tanulni, mert szilárd alapokkal rendelkezel majd
Előző voltam
köszönöm szépen a válaszodat:)aranyos vagy:)remélem én is, hogy egyszer együtt fotózhatunk:)
mégegyszer köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!