S. O. S! Hogy lehet, hogy az írásbelim 94% lett és szóbeli után az összeredmény 87%?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 20:14
1/12 anonim válasza:
Úgy, hogy a szóbelid eredménye "csak" 80%-os lett, amivel lerontottad az írásbeli eredményét.
2/12 anonim válasza:
Én inkább azt tippelném, hogy a szóbelid 72-74%-os lett, mert általában csak fele akkora súllyal számít az összeredménybe, mint az írásbeli. (Persze ez tárgyfüggő is. Ha idegennyelvről van szó, akkor még rosszabb, ha történelemről, akkor lehet, hogy valamivel jobb a szóbelid.)
3/12 anonim válasza:
Elrontottad a szóbelit, van ilyen.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem tudtam, hogy pontot is vonhatnak a meglévőből.
Mégegyszer köszönöm!:)
2014. jún. 17. 21:08
5/12 anonim válasza:
Félreérted, nem vonnak. Hozzáadtak. Csak ugye megnőtt a százalékalap is.
6/12 anonim válasza:
Hát igen, a szóbelid 73% lett :/ Egyébként melyik tantárgy?
8/12 anonim válasza:
7-es megelőzött a kérdéssel, de tuti hogy nem matek vizsga volt.
<< nem tudtam, hogy pontot is vonhatnak a meglévőből. >>
LOL :D
Erről jut eszembe a klasszikus alapvicc:
A tanár őrjöng
- Siralmasan áll az osztály!! Legalább 60-65 százalék meg fog bukni matekból!!!
Erre a hátsó sorból kaján röhögés
- Höhöhö, nem is vagyunk annyian...
9/12 anonim válasza:
Kérdező azt hitte, hogy a 94 százalékos írásbelihez hozzáadják a 73 százalékos szóbelit, és összesítésben 167 százalékos lesz a vizsgája, ami érdemjegyre kb egy csillagos hatos fölé.
10/12 anonim válasza:
Pedig az is jó eredmény, akármelyik tantárgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!