Ti szóbelire megtanultok minden tételt?
Én ma voltam szóbelizni durván
1 hete kezdtem el tanulni töri, irodalom, nyelvtan(össz.60)tételeket
németre alig készültem-tételeket sem kaptuk meg normálisan- csak tegnap este, meg még szóbeli előtt reggel néztem át pár témát :D
de megtanultam mindet, voltak amik nehezebben mentek, és voltak amik nagyon jól témától függött
nem mertem megkockáztatni hogy kihagyok egyet, mert nekem van olyan nagy 'szerencsém' kihúzom pont azt :D
mennyi tételed van pontosan?
Ha percre beosztod az időd akkor még sikerülhet
akkor az kb 35 töri húzósabb de megoldható, ha tényleg nekiállsz
számold meg hány órád van tanulni és hogy így mennyi jut egy tételre
koncentrálni kell nagyon, de nem lehetetlen
Tapasztalatból mondom
Én 3 nap tanultam irodalmat (20 tétel) 3 nap törit (20 tétel) angolt egy nap alatt néztem át mindne témát de az reggeltől estig, nyelvtanra egy betűt nem tanultam, fizikát egyszer az össze tételt kísérletet elpróbáltuk a tanárral. Töriből volt 2 tétel amiről nagyon keveset tudtam de szerencsére mindneből jó tételeket húztam még nyelvtanból is tudtam mondani értékelhetőt, ugyhogy minden meglett.
Töriből meg merném kockáztatni a kihagyást 1 max 2 tétel mert van atlasz meg forrás más tárgyból már nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!