A szóbeli érettségin is vannak források, melyek a segítségemre lehetnek?
Szerencsére jól sikerült. :) Magyarból irodalomnál pont azt a tételt húztam ki, amit még reggel átolvastam, nyelvtanból pedig az egyik legkönnyebbet, legrövidebbet. Töri tételemet kevésbé tudtam, de szerencsére ott volt a forrás, ami nagyon sokat segített. Meg a tanárok is segítettek jó sokat (mikor töriből feleltem, a tanár mellett ülő német tanár még tátogott is hogy mit mondjak :D).
Nálunk a legtöbb tanár ki is ment, ha nem ő feleltetett (nyelvtanárok miután lement az idegen nyelv, vissza sem jöttek :D) meg a vizsgaelnök is ki lépett közbe-közbe, így nem volt olyan vészes, meg végig arra a tanárra figyeltem, akinek éppen beszéltem. Egyedül a matek volt gázos, sajnos szóbeliznem kellett belőle, a matek sosem volt erősségem, póttételt is kellett húznom, de ahogy a tanár arcmimikájából kivettem, az is meglesz. Majd holnap a bizonyítványosztáson kiderül... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!