Emelt töris érettségizők, milyen tételt húztatok szóbelin és hogy sikerült?
Szép 10-es :)
Én szerintem szépen kifejtettem a tételt ennek ellenére lepontoztak a francba. 48 lett. Nem is értem :(
Én lerontottam vele 82% -ra és szerintem buktam az egyetemet.
Közben olyanok kaptak 55-60 pontokat akik sokkal rosszabbul álltak.
Ezt nem értem :((
13-as!
10-es vagyok. Sajnálom hogy lepontoztak, mit húztál egyébként? Azért a 82% nagyon szép eredmény, persze ha ez nem elég a felvételihez akkor ez nem vigasz... Milyen szakra jelentkeztél amúgy, hogy ilyen szép eredménnyel sem vesznek fel? Magas a ponthatár, vagy a többi érettségi nem sikerült ilyen jól?
Nálunk az osztályból/évfolyamról jó páran voltak töriből emeltezni, mindenki tök jó tételt húzott, egyedül én húztam szart. :D De ennek ellenére volt pl. egy osztálytársam, nagyon okos, aki úgy érezte, hogy jó lett az írásbelije, pedig neki jóval rosszabbul sikerült mint nekünk (és nem arról van szó hogy a mienk olyan hűdejó lett volna, nagyjából egy intervallumban mozogtak. A szóbelin '56-ot húzta, ami azért nem rossz tétel, atlasz is sokat segít+forrás, azt mondta, nagyon jól ment, maxpont lesz. Végül 54 pontot kapott, nagyon el volt keseredve...
Nehéz ügy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!