Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt töris érettségizők,...

Emelt töris érettségizők, milyen tételt húztatok szóbelin és hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Nekem hatalmas mázlim volt, borzasztóan ideges voltam pedig szörnyen sokat tanultam. De könnyű tételt sikerült húznom és maxpontos lett :D Ki tudnék ugrani a bőrömből,úgy örülök neki mert ezzel helyre tudtam hozni a viszonylag rosszul sikerült írásbelimet (az csak 58% lett)
2014. jún. 16. 12:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok vizsgáztató,de ha jól előadtad és meggyőző voltál, biztos te sem vesztettél sok pontot! :) meg nehéz téma is, azt is biztos figyelembe veszik :)
2014. jún. 17. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, ma tudtam meg az eredményt, 56 pont lett, nagyon boldog vagyok! :) Írásbelivel együtt így 82%-os lett az érettségim! :D Bent leszek egyetemen a 449-es ponthatár ellenére is! :) Már csak magyarból megyek szóbelizni holnap, ha ott a minimum pontszámot megszerzem (nem az a cél, félreértések elkerülése végett) és nem bukok meg (nem fogok) akkor tuti fix a felvételim! :)
2014. jún. 18. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Szép 10-es :)

Én szerintem szépen kifejtettem a tételt ennek ellenére lepontoztak a francba. 48 lett. Nem is értem :(

Én lerontottam vele 82% -ra és szerintem buktam az egyetemet.

Közben olyanok kaptak 55-60 pontokat akik sokkal rosszabbul álltak.

Ezt nem értem :((

2014. jún. 18. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as!

10-es vagyok. Sajnálom hogy lepontoztak, mit húztál egyébként? Azért a 82% nagyon szép eredmény, persze ha ez nem elég a felvételihez akkor ez nem vigasz... Milyen szakra jelentkeztél amúgy, hogy ilyen szép eredménnyel sem vesznek fel? Magas a ponthatár, vagy a többi érettségi nem sikerült ilyen jól?

Nálunk az osztályból/évfolyamról jó páran voltak töriből emeltezni, mindenki tök jó tételt húzott, egyedül én húztam szart. :D De ennek ellenére volt pl. egy osztálytársam, nagyon okos, aki úgy érezte, hogy jó lett az írásbelije, pedig neki jóval rosszabbul sikerült mint nekünk (és nem arról van szó hogy a mienk olyan hűdejó lett volna, nagyjából egy intervallumban mozogtak. A szóbelin '56-ot húzta, ami azért nem rossz tétel, atlasz is sokat segít+forrás, azt mondta, nagyon jól ment, maxpont lesz. Végül 54 pontot kapott, nagyon el volt keseredve...

Nehéz ügy ez...

2014. jún. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!