Milyen ez a bizonyítvány?
Matek: 5
Földrajz: 5
Fizika: 5
Kémia: 5
Biológia: 4
Angol: 4 (4,6)
Irodalom: 4 (4,7)
Történelem: 3
Nyelvtan: 4
Informatika: 5
Testnevelés: 5
Ének: 5
Rajz: 4
Gimnázium 8. osztály. Az osztály átlag 4,1-4,2 körül van.
Első! Csak gratulálni tudok az érdemleges válaszoddal, te biztos első osztálytól gimnázium 4.osztályig kitűnő voltál, ugye? Ha meg a "Pocsék" jelződ szarkazmus volt, nem hinném, hogy itt lenne a helye..
Kedves kérdező! Ez egy teljes mértékben JÓ-nak számító bizonyítvány, ahogy számoltam az átlagod 4,4 körül van, ami már egy elég jó átlag 8.ban, hidd el. Egyébként 12 évfolyamosba jársz? Csak mert azt irtad, hogy nyolcadikos vagy de gimiben...
Az angolt és az irodalmat nem értem... Nem tudod, hogy miért nem adta meg a tanár az 5-öst? Csak mert meg kellett volna... Főleg irodalomból...
És egyébként van már elképzelésed, hogy majd mi szeretnél lenni? Csak azért kérdem, hogy melyik tantárgyakra lesz majd szükséged, és hogy melyikbe kéne belehúznod... :)
Ohh értem.. :) Nem semmi elképzelés :) Hát ahogy elnézem a műszaki irányú tantárgyakból megvan a tehetséged, szóval ha ez így is marad, akkor tökéletes lesz :)
Amúgy nem tudod, hogy miért nem adta meg az 5-öst a tanár angolból+irodalomból, ahogy az előbb is kérdeztem?
Kösz a gratulációt! Gondolom azt is érted, miért írtam azt, amit. De megpróbálom az értelmi szintednek megfelelően elmagyarázni:
A kérdező kirakott egy NYILVÁNVALÓAN SZUPER bizonyítványt. És megkérdezi, hogy milyen....
Pont ezért írtam azt is oda, hogy ha szarkazmus volt amit írtál, akkor meg nem értem miért nem tudtál már rendes választ is adni. Ha most le tudtad írni, hogy "nyilvánvalóan szuper", akkor az első válaszodban ezt miért nem tetted meg?
A kérdező meg szerintem azért tette fel ezt a kérdést, mert kíváncsi mások véleményére, és nem egy önfejű ember. Tudod ez az oldal pont arra van, hogy egy bizonyos témán/kérdésen belül mindenki kifejthesse saját véleményét, magyarán válaszol rá.
Egyébként örülök neki, hogy a saját számítógéped elől meg tudtad állapítani az értelmi szintemet egyetlenegy válaszomból! Ez biztos valami különleges képességed lehet, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!