Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanárok! Nem érzitek azt hogy...

Tanárok! Nem érzitek azt hogy egy gyerek teljes évét és nyarát teszitek tönkre azzal ha megbuktatjátok?

Figyelt kérdés
Nem , nem vagyok bukott de van szemem és látom mit okoz ez egy gyereknél.

2014. jún. 15. 12:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán a drága gyereknek gondolkodni kellett volna, hogy az év 9 hónapjában legalább egy kettesre való átlagot összekaparjon és akkor pihenhetne nyáron.
2014. jún. 15. 12:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj eszem a kis szívűket azoknak, aki ezt érzik :) a probléma ott van, hogy a legtöbb tanár nem azért buktat, mert szeretné tönkretenni egy ártatlan, kiváló tanuló gyermek nyarát, vagy akár egész évét, hanem mert a büdös kölke kakilt a tanulásra, a szerencsétlen tanár meg nem tud mire kettest adni. Vmivel kell motivalni mindenkit a tanulásra, és ha a saját jövőképe erre nem elég, akkor bukjon csak meg. A hülyébbjét ez úgy sem érdekli. Aki meg nincs azon az értelmiségi szinten, hogy középiskoláig kettest szintre tudja teljesíteni az egyes tárgyakat úgy, hogy abban állítólag szorgalom és óraról órára készülés volt, az inkább keressen egy kisegítő iskolát, mert ezek szerint mentálisan nincs rendben vmi.
2014. jún. 15. 12:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy minimális erőfeszítéssel össze lehet szedni a kettest mindenből, ha nem a hármast. Na aki erre nem képes KILENC (!!!) hónap alatt, mert ellustálkodta és elcseszte az egész évet, az nem érdemli meg, hogy két és fél hónapot pihenjen még pluszban, úgy, ahogyan azok teszik, akik hellyel-közzel tanultak.
2014. jún. 15. 12:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egy tanárnak élvezet hogy van egy idióta az osztályban aki nem tanul rendesen és ráadásul még nyáron is kell vele foglalkozni?

Amúgy a gyerek teszi tönkre a teljes évét és a nyarát azzal hogy lusta.

2014. jún. 15. 13:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vagyok tanár, de hamarosan az leszek. Nem a tanár buktat, hanem a diák buktatja meg saját magát azzal, hogy nem tanul. Azért egy kettest összeszedni a gimiben nem olyan nehéz dolog. Ha mégis, akkor lehet, hogy rossz iskolát választott az adott tanuló. Nekem is voltak bukott oszt.társaim és nem lett tönkretéve a nyaruk,mert akkor sem tanultak egy betűt sem. Max pótvizsga előtt egy héttel. Nem vagyok a buktatás híve, de akkor az év során semmit sem tesz le az asztalra, azt igazságtalanság lenne ( a többiekkel szemben) 2-sel átengedni.
2014. jún. 15. 13:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondat így hangzik: Nem vagyok a buktatás híve, de aki az év során semmit sem tesz le az asztalra, igazságtalanság lenne ( a többiekkel szemben) 2-sel átengedni.
2014. jún. 15. 13:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

És mégis mit kellene tennem? Nulla tudással átengedni?

Már bocsánat, de nem mi, hanem a törvény határozza meg, mik a továbblépés feltételei. Ha ezeket nem tartjuk be, törvényt sértünk, rontjuk az iskola és az oktatás színvonalát.

2014. jún. 15. 13:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, hogy rendszerint az ilyen diákok teszik tönkre a tanár teljes évét. Az nem számít?
2014. jún. 15. 13:11
 9/18 A kérdező kommentje:
Van benne igazság de én konkrétan ismerek egy kedves gyereket aki nem az a nem tanulós bunkó csak egyszerűen nem kapott javítási lehetőséget és most tönkre van téve a nyara.
2014. jún. 15. 13:32
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Egész évben javíthatott volna, nem az utolsó pár hétben kellett volna erre gondolnia.
2014. jún. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!