Megnéznétek?! Milyen pontos ez a térkép?
Figyelt kérdés
Ezt én rajzoltam: [link]
Ezt pedig összehasonlításképp rakom fel: [link]
Szóval milyen pontos, amit rajzoltam? Topográfia dogát írtunk és most arra gyakorlok, úgyhogy nagyon fontos!
2010. jan. 2. 18:37
1/5 anonim válasza:
Ha nem fejjel lefele lenne, akkor könnyebb lenne!
3/5 anonim válasza:
végülis azok a részek ahol a városok vannak,azok okésak.gondolom ez a lényeg.a többi rész picit elnagyolt..
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak a városok érdekesek. Azok jók? Pontosak?
2010. jan. 2. 18:57
5/5 anonim válasza:
Jó lesz.csak 1 picit zsúfolt..főleg a Boston,Toledó,Atalanta stb. rész...gondolom olyan lesz a doga h.vaktérkép,A,B,C stb..betűkkkel jelöli a városokat a tanár,és neked be kell azonosítani...Szóval ha nagyon egymás hegyén-hátán vannak az nem előnyös...de ha kb.be tudod lőni,akkor nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!