A kémia tanárom ma küldött szóbeli tételeket, de nem tudom, hogy ezek az emeltszintre is tartalmazzák az anyagot, vagy csak az amit középszinre kell tudni. Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Ezek a témák, és nem tudom, hogy emelt szintű is benne van-e, mert ha nem akkor keresek olyan anyagot, amibe minden benne van, mert emelt szinten mennék kémiából:
1. Az atom szerkezete
2. A periódusos rendszer
3. Elsőrendű kémiai kötések
4. Másodrendű kötések
5. Halmazállapotok, halmazállapot változások Gázok, folyadékok, szilárd anyagok jellemzése.
6. Oldatok
7. A kémiai reakciók sebessége
8. A reakcióhő
9. Egyensúlyra vezető kémiai reakciók
10. Savak és bázisok
11. Oxidáció és redukció
12. Galvánelemek
2011. máj. 19. 22:26
1/2 anonim válasza:
Emeltből tudtommal nem voltak tételek, csak tematika.
Ha ezt a tanárodtól kaptad, aki vizsgáztatni is fog, akkor valószínűleg ezt fogja számonkérni.
2/2 anonim válasza:
Engem a 9.-es kémia tankönyvem tartalomjegyzékére emlékeztet,én például nem látok benne szerves kémiát,meg szervetlent se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!