Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor elvettek a csaladi...

Most akkor elvettek a csaladi potlekot vagy sem a suli miatt? Nagyon fontos?

Figyelt kérdés
Regebben hianyoztam de mar nem es le vannak igazolva es nagyon figyelek! Tobbszor be coltam orva hianyzonak mikor bent voltam es elofordulhat hogy megint ez tortent. Jott egy level a Magyar allamkincstartol. Sehol nem irja hogy megszunt a tamogatas vagy csak en nem ertem a levelet. Vsattoltak meg egy levelet ebben le kell irni hova jarok srb..es itr van az aljan A csaladi potlek igenyloje: Akkor most elvettek vagy elveszik(?) nagyon fontos!
2014. jún. 7. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy nehéz megérteni, amit írsz, amúgy nem szólnék a helyesírás miatt, de így kissé nehéz bármiben segíteni...
2014. jún. 9. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!