Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?

Figyelt kérdés
Mindíg is utáltam tanulni, de az utóbbi időben már tényleg kritikus a helyzetem ,mert elvoltunk kirándulni is és eléggé elszoktam a napirendemtől meg évvége felé vagyunk most meg már sokkal inkább a nyáron jár az eszem mint a tanuláson pedíg még sok fontos dolgozat lenne hátra és nem tudom mit tegyek.

2014. máj. 18. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a helyzetem,annyi különséggel hogy nem utálok tanulni alapjában véve,csak most már nekem is inkább a szüneten jár az eszem,és azokat akarom csak tanulni amit szeretek.

Annyit tudok tanácsolni hogy tanulj azokra a tantárgyakra többet amiből kell javítanod.

Egyáltalán hanyas jegyeid vannak?

2014. máj. 18. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
4-5 de szeretnék kevesebb 4-est és több 5-öst megpróbálom ezzel motiválni magam am köszi a választ:-)
2014. máj. 19. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!