Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor elvettek a csaladi...

Most akkor elvettek a csaladi potlekot vagy sem a suli miatt? Nagyon fontos?

Figyelt kérdés
Regebben hianyoztam de mar nem es le vannak igazolva es nagyon figyelek! Tobbszor be coltam orva hianyzonak mikor bent voltam es elofordulhat hogy megint ez tortent. Jott egy level a Magyar allamkincstartol. Sehol nem irja hogy megszunt a tamogatas vagy csak en nem ertem a levelet. Vsattoltak meg egy levelet ebben le kell irni hova jarok srb..es itr van az aljan A csaladi potlek igenyloje: Akkor most elvettek vagy elveszik(?) nagyon fontos!
2014. jún. 7. 20:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nincs meg a 30 igazolatlan es 16 eves vagyok
2014. jún. 7. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján honnan tudjuk, mi áll a levélben?
2014. jún. 7. 21:01
 3/11 A kérdező kommentje:
A lenyege az hogy ezt a vegzest 15 napon belul egy cimre el kell vinni lekell igazoltatni hogy van tanuloij ogviszonyom es bejarok a suliba
2014. jún. 7. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor tedd azt, és ne kombinálj. Emellett vállald a következményeit, ha lógsz.
2014. jún. 7. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi nem tudhatjuk, te látod a levelet.

Ha 16 évesen nem érted a levelet, akkor nem ártana esetleg rendesen bejárnod az iskolába, és megtanulnod az értő olvasást.

2014. jún. 7. 21:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Leirom. XY az utca es haz szama alatti lakos csaladtakogatasi ugyeben a MAgyar AllamkincstatBudapesti es Pest Megyei Igazgatosaga az alabbi vegzest hozza. Az igazgatosag felhivja az ugyfelet, hogy ugyenek elbiralasahoz a vegzes kezhezveteletol szamitott 15 napon belul a jelen vegzesen feltuntetett cimre, a fent megjelolt ugyazonositora hivatkozassal TAJ szamanak megjelolesevel az alabbi iratokat csatolja/adatokat kozoljr/ nyilatkozatot tegyen:

Kerjuk, sziveskedjen a mellekelt, jogdzabalybam meghatarozott formanyomtatvanyom XY nevu gyermele tanuloi jogviszonyat iskolajaval leigazoltatni es az igazolast visszakuldeni.

Ezen vegzes ellen onallo jogorvoslatjak nincs helye, e vegzes csak az ugy erdemeben hozott hatarozat, illetve ennek hianyaban az eljaras megszunteto vegzes elleni fellebbezesben tamadhato meg.

INDOKLAS

Xyugyfel ugyeben az IGazgatosagdontesehez a csaladok tamogatasarol szolo 1998.evi LXXXIV.torveny (Cst.), valamint e torveny vegrehajtasara kiadott 223/1998. (XII.30.) kormanyrendelet (Vhr) alapjan a fent felsorolt irat/adat/nyilatkozat szukseges, es- a szemelyazonositadt szolgalo irat kivetelevel - az eljaro hatosag sajat adatbazisaban, illetve mas hatosag jogszaballyal rendszeresitett nyilvantartasban nem fellelheto.

Az Igazgatosag tajekoztatja az ugyfelet arrol, hogy a koigazgatasii hatosagi eljaras es szolgaltatas altalanos szabalyirol szolo 2004. Evi CXL. Torveny (ket.) 31.(2) bekezdes ertelmeben az eljaras a hatosag megszuntetheti , ha az ugyfel kerelmere indult eljarasban a hianypotlasra valo felhivasanak nem tett eleget, es az erre megallapitott hatarido meghosszabitasat sem kerte, illetve nyilatkozattelenek elmaradasa megakadalyozta a tenyallas tisztazasat.

Az elsofoku kozigazgatosagi szerv hataskoret a Cst. 35 illetekesseget Vhr. 4/B hatarozza meg.

2014. jún. 7. 21:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Bejatok az iskolaba panik beteg vagyok es sokszor elaludtam mert nem alszok ejszakakat!! De bementem es nem azt kertem hovy oltogass hanem hogy valaki mondjon valamit mert megolom magam..lassan ugy erzem
2014. jún. 7. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem a szülőd nevére jött ez a levél? De. Ő(k) se tud(nak) olvasni? Mivel 16 éves vagy és már nem tanköteles, igazolást kell az iskolából kérni és beküldeni arról, hogy jársz iskolába, ahhoz, hogy továbbra is küldjék a cs.p.-ot. Ha egyszer nem érted el a (nem 30, hanem) 50 igazolatlan órát, akkor semmiféle ok és jog nincs arra, hogy megvonják. De mivel te a tanulást immáron önszántadból abbahagyhatod, igazolni kell, hogy tanuló vagy.

A pánikbetegségeddel kapcsolatban meg szedd az orvos által adott gyógyszert, mert úgy tűnik, hogy nem szeded. Nem kell minden hülyeség miatt öngyilkossággal fenyegetőzni!

2014. jún. 7. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi a francért nem lehet úgy írni, hogy ne legyen MINDEN ÁLDOTT SZÓBAN egy elgépelés/helyesírási hiba?
2014. jún. 9. 07:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsanat de a gepem tonkre ment es egy eleg rossz telefonom van es nem lehet vissza nezni amig irok hoy mit irok es nem a helyesirast kene nezni hanem amit lerdeztem szoval fogd vissza magad es ulj ki...csoves
2014. jún. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!