Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kell magolni? Egy...

Hogyan kell magolni? Egy csomó hülyeséget kellene megtanulnom jövőhétig, de értelme nincsen.

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Leülsz addig olvasod amíg látsz.Akkor alszol majd ujra kezded.
2010. jan. 1. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Én így szoktam:

Felosztom az anyagot kisebb részekre, és külön-külön először HANGOSAN felolvasom egy párszor, és aztán leteszem a füzetet, és elmondom magamtól akár többször is.

És ha megtanultam egyet-egyet, mindig a leges-legelejéről kezdem felmondani:D

hidd el, nekem bevált, remélem neked is sikerülni fog:D

Sok szerencsét:D

2010. jan. 1. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kiírom magamnak a lényeget, vagy szövegkiemelővel kihúzom a szövegben a lényeget. Aztán ha már nagyjából megjegyeztem, elkezdem felmondani magamban a lényeget.
2010. jan. 2. 09:18
 4/4 anonim válasza:

Verset pl: lépésekben mondom:P

1. elolvasom az egészet

2. elolvasom úgy hogy 1 sort 5x 10x ismételek

3. elolasom úgy hogy 1 szót többször is megismételek

4. visszafelé is elolvasom(oda-vissza tudniillik :P)

5. ezután többször is elolvasom az egészet

A többit pedig úgy hogy puskát írok.. hiába nem tudtam a tantárgyat, leírtam a puskát, és nem is kellett használnom :D én szerencsés vagyok mert elég aznapon megtanulnom azt amit kell, még verset is

2010. márc. 12. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!