Lehet olyan szemét a tanár hogy 1,75.1,9-re megbuktat?
Az a helyzet hogy rengeteget voltam beteg 100 Valahány óra.Emiatt sokszor lemaradtam, főleg matekból így nehéz.
Gondolom ezeket figyelembe veszik. szakmaiból meg a tanár úgy osztályoz hogy ha már nem pontosan írom le a szabályt akkor nem ad rá pontot vagy ha 5-ből két szabályt jól leírok az még egyes.
De ha még is megbuknék akkor így átmehetek másik szakközépbe, vagy mindenképpen pótvizsgáznom kell?
Ha valaki megbukik, rögtön a tanár a szemét? Így egyszerű az élet, ha nem teljesíted a követelményeket, találsz valakit, akit hibáztathatsz magad helyett. SZAKMAI tárgyból???? Hát abból kéne a legpengébbnek lenned! Én sose tudtam volna annyi hiányozni, hogy a bukás közelébe kerülhessek, még ha tényleg utált egy tanár, akkor sem. Tanulni kell, ennyi az egész.
A másik kérdésre meg, ha megbuksz, akkor javítóvizsga nélkül másik iskolába is csak évismétléssel mehetsz át, már ha vesznek, mert nem minden iskola kapkod a bukott diákok után. De olyan papírod nem lesz, hogy a következő évfolyamba léphetsz.
Ha ismétled az évfolyamot, akkor átmehetsz bukottan is másik suliba. Hogy átvesznek-e, az kérdés. Itt nézegess:
Ahol van üres férőhely, oda mindenképpen felvesznek. De olyant nézz, ahol csak kevés üres hely van, mert ahol 30 helyre még van 27 üres, ott nem fogják indítani az osztályt.
>szakmaiból meg a tanár úgy osztályoz hogy ha már nem pontosan írom le a szabályt akkor nem ad rá pontot vagy ha 5-ből két szabályt jól leírok az még egyes.
-Szakmunkásvizsgán meg 60%-tól elégséges (érettségi már 24%-tól), ezt a tanárnak is figyelembe kell venni, ha nem akar illúziókba ringatni. Úgyhogy az öt kérdésből csak kettőt tudni, az bizony szakmából még egyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!