Érettségizők! Ti hogy álltok a szóbelire való készüléssel?
Én attól félek hogy nem fogok végezni. 2 hét múlva lesz a szóbeli. 125 tételem van amiből kb 65-öt tudok, de már csak 2 hetem van. Kezdek izgulni.
Nektek mennyi tételt kell tudnotok?
Van 30 emelt töri,60 magyar,meg par angol témakör.
Nagyon szrul állok,semmi motivació.
Töri nagyrésze megy,par magyar meg angol.
én az írásbelik óta csak az emelt törire tanulok (30) meg az angolra (bár ez az utolsó nem olyan vészes mert már van egy felsőfokú nyelvvizsgám,csak át kell olvasnom a régi témaköreimet,jegyzeteimet). ha ezek lementek,akkor lesz 2 hetem a 40 magyar meg a 20 infó tételre de ezektől nem tartok annyira mert évközben már megkaptuk a magyart és rengeteget már most tudok belőle,csak ismételni kell.
kitartást,érettségizőtársak,már nincs sok hátra! :)
Pont úgy érzem magam, mint az előző válaszoló. Csütörtököm magyar emelt, és hát... Nem bírok már leülni tanulni.
Kitartást mindenkinek, hajrá, mindjárt vége! :) engem ez éltet.
És halljátok, még az időjárás is milyen... Felkelni is kevés kedvem van ilyenkor :D
elég szarul:D nekem most szombaton lesz az alkalasságim és ez nagyon leköt, főleg mivel nem csak enyhén szar énekhangról indultam, de most már érzem h van remény:D
nyelvvizsgázni pár hónapja voltam, szóval reménykedem h gyorsan visszajönnek az emlékeim a tételekről.a töri szóbeli tételeket megtanultam többnyire írásbelire, aztán h ebből is mire emlékszem még majd kiderül:D a magyar egy része is megy, de azon még finomítanom kell, ahogy a bioszon is, na meg ott kísérletek is lesznek...
ahogy eddig is, úgy most is az utolsó hétben fogok megszakadni, sosem tudtam hosszabb távon hatékonyan tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!