Informatika érettségizők holnap, nagyon fontos kérdés?
Figyelt kérdés
Holnap hogy fog kinézni? Én döntöm el, hogy melyikkel kezdem? Ugye 3 órás, és 4 feladat lesz, de én mondjuk az egyiket nem tudom, akkor megyek a többire. Ezt így lehet, vagy a tanár szabja meg hogy mivel kezdjek, pl Word, utána beszedi X idő múlva, osztja a következőt?2014. máj. 15. 13:04
1/3 anonim válasza:
Látom, alaposan felkészültél, időben kezdesz érdeklődni.
Az idődet te osztod be, a tanár csak felügyel. A végén szedik be.
2/3 anonim válasza:
Nem is tudja előbb beszedni, vagy ha igen, ott súlyosan megsértik az előírásokat, mert nem lehet hálózatba kötni a gépeket, amíg tart az érettségi. Egyébként kb. két-két és egy negyed óra alatt lehet végezni vele, utána lehet szöszölni még azzal, amiben nem vagy biztos. Ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor nem csak három órás lenne.
3/3 anonim válasza:
Hálózatba kötni nem tilos, csak az internetelérést kell letiltani, ill. természetesen le kell korlátozni a vizsgázó által elérhető állományok körét.
A beszedésnek pedig nem kötelező hálózaton át történnie.
Úgyhogy nem ez az oka, hanem egyszerűen ezt mondja a vizsgaleírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!