Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Informatika érettségizők...

Informatika érettségizők holnap, nagyon fontos kérdés?

Figyelt kérdés
Holnap hogy fog kinézni? Én döntöm el, hogy melyikkel kezdem? Ugye 3 órás, és 4 feladat lesz, de én mondjuk az egyiket nem tudom, akkor megyek a többire. Ezt így lehet, vagy a tanár szabja meg hogy mivel kezdjek, pl Word, utána beszedi X idő múlva, osztja a következőt?
2014. máj. 15. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Látom, alaposan felkészültél, időben kezdesz érdeklődni.

Az idődet te osztod be, a tanár csak felügyel. A végén szedik be.

2014. máj. 15. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem is tudja előbb beszedni, vagy ha igen, ott súlyosan megsértik az előírásokat, mert nem lehet hálózatba kötni a gépeket, amíg tart az érettségi. Egyébként kb. két-két és egy negyed óra alatt lehet végezni vele, utána lehet szöszölni még azzal, amiben nem vagy biztos. Ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor nem csak három órás lenne.
2014. máj. 15. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Hálózatba kötni nem tilos, csak az internetelérést kell letiltani, ill. természetesen le kell korlátozni a vizsgázó által elérhető állományok körét.

A beszedésnek pedig nem kötelező hálózaton át történnie.

[link]

Úgyhogy nem ez az oka, hanem egyszerűen ezt mondja a vizsgaleírás.

2014. máj. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!