Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fontos! Ha így csináltam/csiná...

Fontos! Ha így csináltam/csinálom érettségin, akkor kapok rá pontot?

Figyelt kérdés

most példának a nyelvet hozom elő:

holnap németen ha meg vannak adva szavak, de nekem lövésem sincs néhányról mi mit jelent, de 1et be kell írni valahova. na szóval ha tegyük fel hogy feladat nagy része jó lett, mert azokban a szavakban biztos vagyok, de az utolsókban már nem, és szeretnék még legalább egy pontot szerezni tutira, akkor ha a így csinálom:

0. - példa, megadott szó

1. - rotes Auto

2. - teuer

3. - Bluse

4. - Pullover

5. - PUllover

5. - Pullover

Szóval ha nem akarok úgy járni hogy a maradék hármat véletlenül össze-vissza írkálnám be és mondjuk ezzel veszítenék három pontot, inkább beírom az egyiket mindhárom helyre és így biztosan van egy pontom! (végre le tudtam írni rendesen, mint akarok :D)

Szóval a kérdés a következő:

a tanár ha javítja, akkor adhat rá úgy pontot, hogy pl

az 4-est áthúzza, nem jó

a 5-öst kipipálja, mert az jó oda

a 6-ost megint áthúzza? és akkor ezen utolsó három közül ad rá pontot. értitek? :D

vagy pedig úgy csinálják, hogy ha már a pullovert előttem a 4-esben, akkor rossz az 5-ös és a 6-os is, mert csak az első megoldás számít?

Egy igaz-hamisnál nyilván lehet ezt csinálni, de egy olyan feladatnál, ahol kifejezéseket kell írni? Hm?

2014. máj. 8. 11:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
hopp, elgépeltem, az utolsó példaszó természetesen 6.!
2014. máj. 8. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Ez jó ötlet -

(Mert ahova semmit nem írsz, arra biztos nem adnak pontot)o

2014. máj. 8. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezt nagyon nem vágom így... pedig érettségiztem már németből. :D

Nincs olyan, hogy három pullover 3 különböző betűnél.

Meg amúgyis a tanár a javítókulcs alapján fog javítani és mindenhova csak 1 db betűt/számot lehet beírni. :P

2014. máj. 8. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem adnék rá pontot, ez nem totó. Azt venném figyelembe, ahová először beírtad a szót. (Egyébként ez is a hivatalos elvárás a javításnál.)
2014. máj. 8. 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Akkor beírja többször egymás után ugyanazt a betűt
2014. máj. 8. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
belehet írni mindenhova ugyan azt...
2014. máj. 8. 11:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Szóval... érdemes-e így csinálni? :D tud valaki BIZTOSAT mondani, hogy lehet-e ilyen esetben pontra számítani vagy sem?
2014. máj. 8. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem megengedett. Én emelt törinél volt, hogy neveket kellett beírni tegnap, és mind a 4 helyre 1 ember nevét írtam. :D
2014. máj. 8. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, nem fogsz rá pontot kapni.
2014. máj. 8. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz jó a válasz egyik helyre sem, akkor sajnos nem jár érte pont - szóval ugyanott fogsz tartani, mintha nem írtál volna be semmit
2014. máj. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!