Érettségizők! Ti hogy álltok a készüléssel/ tanulással?
Figyelt kérdés
Mennyit és miből készültetek eddig? Már csak egy hónap van, hogyan osztjátok be az időt? Mi az amire jobban lehet készülni, mi az amire kevésbé?2014. ápr. 6. 11:00
1/4 anonim válasza:
Matekra gyakorolj a legtöbbet, utána magyar, nyelv, töri. A választottat meg te oszd be, hogy Neked, hogy lenne a legjobb. Ha meg van, akkor no para.
2/4 anonim válasza:
Törire szánom a legkevesebb időt:Forrás,atlasz=négyes.Angolból középfokúm vagyon,szóval nem aggódom(annyira..:D)Matekból emeltezem,sokan gyakorlok rá már most is.Napi 1-2 óra.Magyarból világéletemben 5-ös voltam,de szerintem lassan elkezdem a költők életét tanulni..:S
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne bízd el magad a törivel kapcsolatban. Mi is úgy hittük az osztállyal h atlasszal simán összehozzuk akár az 5öst is, de egyáltalán nem sikerültek olyan fényesen. Az atlasz valóban segítség, főleg az esszéknél, de a kis feladatokhoz nem biztos h elég. Parázni persze nem kell, de azért készülj rá, ha jó eredményt szeretnél. Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Rendben,köszönöm szépen a tanácsot!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!