Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angol érettségizők! Hogy...

Angol érettségizők! Hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Milyennek éreztétek? Könnyű, közepes, nehéz?
2013. máj. 9. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
88 pontom lesz kb. Ami nem tud jót jelent-e vagy rosszat.
2013. máj. 9. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
en természetesen elrontottam .....:D a magnót de nagyon ..
2013. máj. 9. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát borzalmasan... Örülök, ha meg lesz a 25%-ék.
2013. máj. 9. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem könnyű volt, max a magnónál lehet hibám meg a levélnél. Szerintem kifejezetten baráti volt. Az órákon rosszabbul sikerültek. Eddig ez a legjobb érettségim.
2013. máj. 9. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
első! hogy tudtad ilyen jól belőni? valahol fentvan már a magnós megoldás?
2013. máj. 9. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az angol tanárunk kezébe érettségi alatt került feladatsor és kitöltötte. Majd érettségi után megnézhettük a megoldásokat. Az esszéből 3 pontot levontam, hátha levonna, többet úgy sem vesztek. Órán is max. pontosakat írtam.
2013. máj. 9. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:

akkor légyszi segíts már nekem, hogy a magnós 1. részében mik voltak a megoldások?

nem sorrendben írom, amire emlékszem, hogy beírtam őket, az az, hogy: thousands of miles, music(talent), police officers, wife (relative), surname....??

2013. máj. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!